Sidor

onsdag 28 maj 2014

Satan i gatan vad länge sen

Detta är vad google bjöd på när jag sökte på Peppardalen
Jag antar att de som har oss på rss-feed har undrat om något blivit fel. För herregud i himlen vad länge sen det var någon skrev något här. Senast var på riktigt i mars. Det låg fortfarande snö i Uppland, jag hade inte börjat skriva uppsats än och ingen visste att Conchita Wurst skulle vinna Eurovision (utom Österrike då, de är alltid så förbannat självsäkra).

Så nu sitter jag här, mitt i jävla natten, och kan inte sova. Så va fan, jag skriver la lite. Det här kommer bli en text helt utan ordning och helt utan substans. Jag är trött på ordning och innehåll. Jag
har ägnat de senaste åtta veckorna åt att skriva C-uppsats så det får vara bra med genomtänkt text nu. Här ska tangentbordet få glöda utan att någon enda jävel ska få opponera på mig. Helt utan handledare ska jag arbeta och den som ber mig följa någon sketen formalia kan ta en innehållsförteckning och köra upp den i peppardalen.

Jag kan inte sova. Fuck knows vad det beror på. Men vissa nätter är sådana. Det bara går inte. Klockan ringer om sex timmar men kroppen bara "fuck you, jag tänker jävlar inte bidra med något hälsofrämjande." Så jag tänker att jahaja, jag får la skriva blogg då. Min uppsats består just nu av 94163 tecken. Det betyder att jag har klickat på tangentbordet nästan hundratusen gånger. Om det vore ett tryck per sekund så hade jag klickat på tangentbordet 28 timmar i rad. Jävla tur att jag inte behöver göra det ändå.

Jag hörde några i lunchrummet idag som tjötade om dialekter. Det var ganska tröttsamt. Som scout och kringflängande sedan 2005 så har alla de samtalsämnena tömts ut. Och alla vet vi att det egentligen bara handlar om att förklara för alla vilken massa coola ord ens egen dialekt har. "Va, vet du inte vad bamba betyder, är du född i svalen eller, höhöhöh." På tal om född så säger en person som står mig nära att personer kan vara födda i fastan. Jag brukar säga farstun men jag antar att folk födda mellan jesu födelse och korsfästelse är lite efter, det är väl rimligt.

Klockan är strax efter ett nu och min bror brukar
alltid säga att den sämsta tiden på dygnet är halv två. Det är varken sent eller tidigt. Går man och lägger sig halv två så kan man inte gå upp tidigt men
Musse Trött 1
Musse Trött 2
heller inte sova länge. Natten är för ung för att det roliga ska starta men för gammal för att man ska vara pigg. För pigg är jag jävlar inte nu. Kanske är det därför jag inte kan sova förresten, jag har en tavla av Musse Pigg över sängen. Jag skulle såklart haft en tavla av Musse Trött, det hade varit mycket smartare.

Jag tänker ibland på att vi ägnar en orimligt stor del av våra liv till sömns. Mossig spaning, jag vet, men va fan, det är mitt i natten, jag tar mig lite friheter. Det är ett jävla gissel, och tänk vad många härlig och helt rimliga blogginlägg världen går miste om.





1 kommentar:

  1. Det är varken en fråga om ambition eller talang. Det är en fråga om vem som kan dra det längsta stråt till stacken och sen hitta den jävla nåljäveln.

    SvaraRadera