Sidor

söndag 23 mars 2014

Fuck you google-Auto "Awesome"

Vad är grejen med att google ska automatiskt förstöra ens bilder!?! Finns där något värre an att spendera timmar i Lightroom och photoshop (för att inte nämna timmarna det tar att fota, framkalla och skanna skiten) för att få din bild precis så som du vill ha den, perfekta toner, kontrasten försiktigt justerad - allt för att få det uttryck du vill ha - För att google sen ska komma och daska dig i ansiktet med en skämd fisk?!



Skämd fisk är in short supply hos google HQ så istället daskar dom en i ansiktet med hånande Auto "Awesome" på allt en lägger upp! 'Auto "Awesome"' verkar också betyda ett av två saker, 1 sepia-ton, seriöst? sepia? kan det bli mer klyschigt!? eller 2, skruva upp färgmättnad och kontrast TO THE MAX!!!!!!



Det värsta med det här "välvilliga" hånet är att dom har gömt stället där en stänger av skiten; på världens mest ologiska ställe!

En skulle ju inte vara helt ute och cykla om en trodde att en i blogger skulle kunna stänga av den här grejen, eller kanske till och med själv få välja vilka bilder som behöver "Auto "Awesome"-as"? det är ju ändå där en förväntas lägga upp grymma bilder till ens blogg.

-hahahaha! säger dom hemma hos google. Nej det hade ju varit alldeles för enkelt, nej istället har de gömt den här inställningen från helvetet, inne på google plus. WTF!? under 'settings'!!



Så därför drar jag mitt strå till göra-världen-bättre-stacken och postar googles egna, kryptiska beskrivning för hur i helvete en förintar den här internet-abomination:en, klicka på den, gör som den säger och ta tillbaka makten över dina egna jävla bilder.



//gurra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar